Despre noi

Morărița Catering își dezvoltă activitatea din 2004. Totul a pornit din dorința de a oferi soluții culinare femeilor care activează și se dezvoltă într-un anumit domeniu, dar nu au timp pentru gătit.

Femeile sunt cele care ne-au provocat și ne-au demonstrat că facem viața lor mai ușoară, mai frumoasă, mai interesantă. Suntem bucătarul personal al tuturor femeilor și ne asumăm misiunea de a le crea clipe de fericire prin soluții inteligente de catering. Misiune ce ne apropie anume de femeile care sunt prezente în viețile lor, care știu să trăiască clipa și care au încredere în forțele proprii, care știu valoarea dragostei de sine și care se respectă în primul rând pe ele. Aceste femei ne acordă toată încrederea și ne motivează să rămânem continuu responsabili și să îmbunătățim tot ce facem pentru confortul lor.

Credem că contribuim la crearea stării de beatitudine tuturor celor care apelează la serviciile Morăriței, fiindcă atunci când totul devine simplu și ușor, poți trăi momente de împlinire și ai energie să dăruiești dragoste celor din jur. Iar un om împlinit este un om care radiază fericire.

Iubire. Restul sunt ingrediente!

Cu drag, Morărița Catering